20 månader senare.

Tuttarna har varit mina i drygt 20 månader och de känns verkligen som mina, på gott och ont. Med ont menar jag att de känns så självklara och så mycket mina att jag återigen hamnat i tankarna på att lägga mig under kniven igen för att de krympt och att jag hamnat i ursprungsläget igen. Men jag VET bättre än så och det är väl en typ av normaliseringsprocess jag gått igenom. Några större tuttar kommer det inte att bli och det brukar räcka med att titta på före-bilderna för att snabbt komma på andra tankar. ;)

Mitt högerbröst ”bråkar” fortfarande med mig och är lite bulligare än det vänstra, så de är inte riktigt symmetriska. Men å andra sidan så var de inte det innan operationen heller, och man kan ju inte få allt. Sambon tänker inte på det men det gör jag, även om jag försöker att låta bli. Är det inte typiskt att man åtgärdar en sak man stör sig på för att få något nytt att rikta den energin åt?

Nåja, jag älskar mina ”nya” tuttar och är så himla glad för att de äntligen är mina. Nu ska jag vänja mig vid det här med att köpa nya underkläder. Trots att det gått nästan 2 år så ekar det tomt på underklädesfronten, till sambons stora förtret.

6 Responses to “20 månader senare.”


 1. 1 immy juni 8, 2012 kl. 15:56

  är de verkligen 485cc? jag ska lägga i 400 men är rädd att de blir för stora så om 485cc blir lagom så äör mina väl me lagom eller ? har ångest vill inte ha fööör stora bröst. dina är riktigt fina anyway =)

 2. 3 Maria juli 6, 2012 kl. 23:21

  Hej,

  Först vill jag börja med att säga att dina bröst är otroligt vackra. Jag har gått igenom din blogg och nu börjar det kännas mer självklart att införliva min dröm om att operera brösten. Citadellkliniken känns väldigt unik eftersom dom sysslar med bröst åt det naturliga hållet. Jag har tidigare varit tveksam till op just på grund av att jag har varit orolig för att brösten ska se onaturliga ut i efterskedet.
  Hur länge hade du ont postoperativt? Behöver man verkligen vara sjukskriven i 2-4 veckor?

  Jag har en liten B-kupa, snudd till en stor A-kupa. Jag mår dåligt varenda gång jag prövar tubtoppar och bikinis med bandeau (eller bh:ar med enbart spets och utan vaddering). Jag inbillar mig varje gång jag ser en söt liten bandeau-överdel att ”den här kanske sitter bättre än dom jag prövat tidigare” och så står man där i provhytten med gråten i halsen.

  Tack för att du delat med dig av bloggen! Det har peppat mig att våga ta steget inom en snar framtid.

  • 4 Citadella juli 22, 2012 kl. 21:38

   Hej!

   Tack så mycket! :) Jag kan varmt rekommendera Citadellkliniken! Har enbart gott att säga om Peter (kirurgen) och sköterskorna jag träffat. :)

   Jag var sjukskriven i 2 veckor, och jag hade väl som ondast dag 7-10, därefter släppte det. Efter 14 dagar var jag hemma med barnen, då 1 och 2,5 år gamla och det gick alldeles utmärkt. Även om man såklart fick vara försiktig. Beroende på arbete så tror jag inte att en 14 dagars sjukskrivning är nödvändigt. Hade jag jobbat med det jag gör idag hade det räckt med en vecka. :)

   Vad glad jag blir av att läsa dina ord. Jag hoppas att du kommer att bli lika nöjd med ditt beslut som jag är över mitt. :)

 3. 5 Matilda september 12, 2012 kl. 23:23

  Verkligen jättefina ! Hoppas att mina blir likadana:-)!/Matilda

 4. 6 Johanna september 20, 2012 kl. 18:24

  Hittade den här bloggen av en slump och det tackar vi för! Försöker hitta inspiration för min nya bröst, har försökt hitta information om bröstförstoring hela dagen, hittade även en annan bra sida http://www.plastikoperationer.net/, rekommenderas starkt! På deras forum fanns det många som hade skrivit o jag fick läsa om andras erfarenheter. Tycker att det är jätteviktigt att man tar del av andras erfarenheter, speciellt när det kommer till plastikkirurgi, tack för en bra blogg, den va hjälpsam :)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Citadella

Citadella, en helt vanlig 20+ tvåbarnsmamma (-08 och -09) som äntligen gjort sin mycket efterlängtade bröstförstoring.

Klinik: Citadellkliniken
Kirurg: Peter Cosmo
Konsultation: 24 juni 2010
Operation: 30 augusti 2010
Återbesök 1: 9 september 2010

Perthese 550 (ultra-high profile)
Storlek: 485cc
Diameter: 12,6 cm
Projektion: 6,0 cm

Längd: 158 cm
Vikt: ca 48 kg
Mått under bysten: 69,5 cm
Tidigare BH-storlek: 70B (65C)
Nuvarande BH-storlek: 65H
Egen vävnad: hö 150cc, vä 175cc
Egen bröstbredd: 12,5 cm

Kvittrat

 • Jag vill ha större bröst. #storleksblind 7 years ago
 • Köpte 2 nya BH:ar på Change för 2 veckor sen. Just där & då var det en bra idé att gå ner en kupstorlek. Jag ♥ nipslip & dubbelbröst. Not! 7 years ago
 • Var inne på Change idag, min nya BH-storlek är 65H. Damn! 7 years ago

%d bloggare gillar detta: