Sjukstuga

Idag fyller mina boobisar 1 vecka och det märks redan en stor skillnad på dem! Mjukheten har börjat komma och under natten till igår försvann den mesta smärtan och jag började att fungera som en någorlunda normal människa. Och tur var väl det, för på morgonen hittade jag sambon dubbelvikt över toalettstolen och kritvit i ansiktet. Sambon och barnen har sen i torsdags varit förkylda men nu verkade det ha brutit ut för sambon, men som tur var så höll det inte i sig i mer än någon timme.

Åter till boobsen så börjar de mjukna rätt rejält, jag kan klämma på dem rätt mycket utan att det gör ont men försöker såklart att låta bli att plåga dem i onödan. Jag har diffus känsel över bröstvårtorna och känner att jag petar på dem men det är knappt. Däremot är jag jättekittlig mellan brösten och på undersidan av brösten där bygeln på BH:n ligger.

Formen börjar också att bli rätt fin även om det är lång väg kvar. Mitt vänstra bröst har redan börjat visa en rätt fin skidbacke medan den högra fortfarande är lite rundare i formen. Antar att det är för att jag är högerhänt och därmed har starkare bröstmuskel på den sidan, men den lär släppa den med snart.

När den första smärtan gett med sig tog det inte länge innan en ny typ av smärta tar vid. Denna gång är det en hemsk brännande smärta, som faktiskt mestadels håller sig till den högra bröstmuskeln. Åå, vad det bränner emellanåt! Men det släpper efter ett tag och sen kan det dröja ett tag innan nästa brännande våg sköljer över en.

Luften jag haft på bröstkorgen är så gott som borta nu, det knastrar i princip ingenting längre när jag trycker där även om jag kan känna en lite antydan till bubblor som ligger kvar när jag drar med fingret, men det är så lite.

Bilder kommer vid ett senare tillfälle. :)

4 Responses to “Sjukstuga”


 1. 1 Nathalie september 8, 2010 kl. 13:01

  Hej! Vll bara säga att det,är mycket roligt att läsa din blogg och dina uppdateringar!
  Jag själv ska på konsultation på fredag på Citadellkliniken men hos dr. Ron van Raath. Jag är snart 19 år och det kan tyckas vara för tidigt att op:a sig men jag har gått igenom mycket i mitt liv (ätstörningar bla) och det blir inte bättre än så här, jag har gjort massa undersökningar hos spec läkare man jag har och kommer alltid ha för lite hormoner i kroppen! Jag gör det absolut inte för någon annans skull utan för mig själv, bättre självförtroende och kunna ställa mig framför spegeln och säga ”fy attans vad jag är snygg!!” hihi Du underbara människa som berättar om dig själv skulle jag vilja fråga några saker…
  Jag har hittat 2 olika sidor på Citadelkliniken (på internet) med olika läkare på varje sida, har du oxå upptäckt detta? Varför valde du just dr. Cosmo? Tror du att alla läkare är bra på den kliniken? Dr. ron van Raath är ny på just denna kliniken men har lång erfarenhet av plastkirurgi och har även drivit klinik i Holland! Jag är jätte nervös inför fredagens konsultation och skulle gärna vilja ha lite råd och tips. Tack på förhand/ Nathalie <3

 2. 2 Therese september 10, 2010 kl. 08:53

  Nu vill vi givetvis veta hur det har gått på återbesöket…. Så väntar med spänning!=)

 3. 3 minafi1 september 12, 2010 kl. 09:49

  Hello där tjejen! Hur har du det?! Länge sen man hörde nåt från dig! :-) Hoppas livet leker! :-) KRAM!

 4. 4 Carco september 13, 2010 kl. 10:49

  Hej tjejen! Hoppas att allt gått bra för dig, blir ju lite orolig när du inte uppdaterar längre…kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Citadella

Citadella, en helt vanlig 20+ tvåbarnsmamma (-08 och -09) som äntligen gjort sin mycket efterlängtade bröstförstoring.

Klinik: Citadellkliniken
Kirurg: Peter Cosmo
Konsultation: 24 juni 2010
Operation: 30 augusti 2010
Återbesök 1: 9 september 2010

Perthese 550 (ultra-high profile)
Storlek: 485cc
Diameter: 12,6 cm
Projektion: 6,0 cm

Längd: 158 cm
Vikt: ca 48 kg
Mått under bysten: 69,5 cm
Tidigare BH-storlek: 70B (65C)
Nuvarande BH-storlek: 65H
Egen vävnad: hö 150cc, vä 175cc
Egen bröstbredd: 12,5 cm

Kvittrat

 • Jag vill ha större bröst. #storleksblind 7 years ago
 • Köpte 2 nya BH:ar på Change för 2 veckor sen. Just där & då var det en bra idé att gå ner en kupstorlek. Jag ♥ nipslip & dubbelbröst. Not! 7 years ago
 • Var inne på Change idag, min nya BH-storlek är 65H. Damn! 7 years ago

%d bloggare gillar detta: