Purfärska bilder

Bjuder på 10 minuter gamla bilder på mina bruna tredagarstuttar. ;)

Tilläggas bör att bröstbandet inte sitter som den ska på bilderna då jag precis lossat på den för att kunna andas lite. :)

16 Responses to “Purfärska bilder”


 1. 1 minafi1 september 2, 2010 kl. 19:48

  Ja visst är den härlig denna tortyr o framför allt bröstband! :-)
  Boobisarna ser jättefina ut! Lite blåmärken bara, men de försvinner ju snart. Jag var oxå halt ihjälslagen (iallafall såg det ut så!) på mina boobisar första rundan, men blåmärkena gjorde iallfall inte ont. Gör dina det?

  • 2 Citadella september 2, 2010 kl. 20:28

   Haha, den är oslagbar! :P Jag har inte heller ont i blåmärkena men känner att jag har fått känseln tillbaka just där iallafall.

   Hur går läkningen för dig? Lättare denna gång än första? :)

   • 3 minafi1 september 4, 2010 kl. 23:10

    Läkningen går bra, smärta har det varit men inte alls som första gången. Det är konstigt med smärtan för den bara försvann på en natt kan man säga! Jag har haft den där jävulska brännande smärtan under ena boobisen när jag rört mig lite för snabbt eller rest mig upp, men så en morgon gick det att stiga upp utan problem! Hur går det för dig? Har du mycket ont ännu eller är det mest spännandet över bröstet som är jobbigt?

   • 4 Citadella september 5, 2010 kl. 15:14

    Så var det för mig med nu, smärtan var som bortblåst i morse och det är underbart! Nu däremot börjar jag känna av en brännande känsla i högra bröstmuskeln, men den är inte alls i närheten av så handikappande som smärtan innan. :)

 2. 5 Carco september 4, 2010 kl. 16:10

  hej tjejen! hur går det för dig? med mig har det varit bättre om man säger så;) Trycket över muskeln har lättat men har en sådan hemsk brännande smärta i bröstmuskeln till och från. Särskilt vid förflyttningar och snabba rörelser…känner du igen det?

  Usch sniffade mig just i armhålan och luktar verkligen pytonorm!!! Skulle verkligen vilja tvätta och byta tejp, men det fick vi väl inte för Cosmo? fasar för hur jag kommer lukta på återbesöket den 10:e..När skulle du på återbesök?

  HUr ligger du till med smärtstillande? Mina Tramadol är snart slut..Bara 5 kvar. Har mailat Cosmo idag om nytt recept, men inte fått något svar ännu…Panik!

  • 6 Citadella september 4, 2010 kl. 17:07

   Hej! Kan inte annat än att hålla med dig, man har verkligen mått bättre. ;) Än så länge har jag inte känt av något sådant, däremot känner jag att det kittlar på själva brösten och hur muskeln hoppar på implantatet vid rörelser. Antar att det är sk muskelpåverkning, som förhoppningsvis försvinner med tiden.

   Luktar pyton gör man verkligen! Själv tänkte jag försöka stå ut med stanken ett tag och sen börja torka mig med våtservetter, när jag inte är så fruktansvärt öm i armhålorna! BH:n tänkte jag tvätta dagen innan mitt återbesök och hoppas på att man inte kväver Cosmo med stanken. ;)

   Hur har du det med luft under huden? Själv har jag en del kvar på bröstkorgen/vid halsgropen och lite kvar på de nedre revbenen. Magen är jättesvullen och saknar styrkan i den lilla muskelmassan jag har kvar efter barnen. :p

   Jag har också bara 5 st Tramadol kvar och klarar mig utan dom dagtid, tar en till natten för säkerhetsskull. Jag räknar med att klara mig på dom tillåterbesöket jag har på torsdag, den 9:e.

   Hur är det med dig annars? Kram

 3. 7 Carco september 4, 2010 kl. 19:20

  Hej igen:) Fick svar från Cosmo, blir inget nytt recept på Tramadol. Han tyckte att jag ska prova pandodil och ipren samtidigt ist. Tramadol är tydligen inte bra att äta så länge. Är beroendeframkallande tror jag…

  Annars är det hyfsat med mig. Blåmärkena börjar gulna.. Kände mig pigg igår, till kvällen då den där nya hemska smärtan kom. Det där brännande smärtan i muskeln var det värsta hittils. Antar att muskeln vaknat till liv nu och insett faktum, att de ligger två implantat bakom som den trycker på.. Var glad för att du slipper den smärtan. Kommer i och för sig bara i hastiga rörelser och när jag ska resa mig från soffan.. Men när den sätter in är det inte långt till tårarna…

  Men idag känns det liite bättra i muskeln.. Imorgon tänkte jag kanske ta e minipromenad. Måste få lite frisk luft!!!

  Jag mailade bilder till Cosmo också, för att höra om bhn sitter som det ska. Han tyckte att den satt bra och att det såg riktigt bra ut. Så skönt. Känner man sig lite lugnare iaf!

  Bra tips med våtservetter, Måste göra åt något åt stanken NU!

  • 8 Citadella september 5, 2010 kl. 15:09

   Jag hade nästan på känn att det inte skulle bli något nytt recept, har nämligen fått höra att Tramadol är rätt starka grejer. Har du hunnit prova på Panodil + Ipren än?

   Nu har även jag börjat känna på den där brännande känslan i muskeln, dock sitter den bara på det högra bröstet. Det högra är förövrigt inte alls som det vänstra i formen. Vänster verkar har ”släppt” och börjar få lite skidbacke medan det högra fortfarande sitter lite högra upp och är klotrunt.

   Allmäntillståndet idag har varit toppen! Börjar äntligen att känna mig som en någolunda normal människa utan en massa smärta hela tiden. Det är en skön omväxling att kunna leka med barnen lite lätt!

   Promenader har det blivit några korta för mig för frisk luft är ett måste! Hur har det gått med tvätten med våtservetterna? För mig är det såå obehagligt att peta i armhålan och det känns som att jag ska spy av den anledningen. :P

   Jag kanske också borde ta och mejla bilder till Cosmo och höra hur jag kan göra med att få ner det högra mer. :) Kram

 4. 9 Carco september 4, 2010 kl. 19:22

  jo glömde svara på din fråga om luft under huden..Har knappt känt av det alls faktiskt..Lite första dagarna men inte längre..Men det ska ju vara helt normalt. Men obehagligt kanske?

 5. 10 Emma september 4, 2010 kl. 19:43

  Hej!

  Grattis till boobisarna! Jag bor i Karlstad, jag undrar vrf du inte gjorde OP i Örebro, har du hört ngt negativt med dem? Citadell ”känns” väldigt bra med jag undersöker mia alternativ.
  Kram

  • 11 Citadella september 5, 2010 kl. 15:12

   Hej Emma! Jag har inte hört något negativt med Reformedica i Örebro utan var bara så inställd från första början till att göra mina hos Citadell i och med att jag vill ha snitten i armhålan. Dessutom hade jag förälskat mig i deras ”boobs” och tänkte att jag gärna tar mig tiden att bila lite extra för att få det jag verkligen vill av denna operation.

   Jag har en vän som opererat sig hos Reformedica och så vitt jag vet är hon helnöjd med sina boobs. :) Kram

 6. 12 Emma september 5, 2010 kl. 18:20

  Tack så mkt för svar! Jag får kolla vidare lite. Hur lång väntetid var det för dig på citadell? Ser att konsultationstiderna är en månad framåt.
  Hoppas smärtan lättat för dig! Kram

  • 13 Citadella september 6, 2010 kl. 08:42

   Det var så lite så. Jag bokade tid för min konsultation och operation i början på april. Fick då konsultationstid hos Peter Cosmo den 24 juni och operationstid till den 1 september (som sen blev framflyttad 2 dagar till den 30/8).

   Peter Cosmo är den på Citadellkliniken som har längst väntetid men efter allt jag läst om honom och alla bilder jag sett på hans jobb var valet för mig självklart. Dock är Tuve och Jörg väldigt duktiga de med och hade jag inte haft möjlighet till att vänta lite extra hade jag opererat mig hos Tuve. :)

 7. 14 Annah oktober 31, 2010 kl. 09:58

  Hej!

  Op:ade mig i måndags hos Peter. Har fått rejäla blåmärken under brösten. Tänkte höra med dig hur länge det dröjde innan dina blåmärken försvann?

 8. 15 Mia juni 22, 2012 kl. 13:27

  Bröstvårtorna ser ju fördärvligt fula ut

  • 16 Citadella juli 22, 2012 kl. 21:27

   Jag håller med om att bröstvårtorna inte var speciellt snygga direkt efter operationen. Brukade skoja om att det är tur att jag inte är längre än jag är, annars hade jag petat ut ögon på folk med dom. ;)

   Men du kan väl inte påstå på fullaste allvar att du trodde att man vaknar ur narkosen med perfekt resultat? Det är en operation så som vilken annan och en operation kräver läkning, återhämtning och vila utöver TID för att komma till slutresultatet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Citadella

Citadella, en helt vanlig 20+ tvåbarnsmamma (-08 och -09) som äntligen gjort sin mycket efterlängtade bröstförstoring.

Klinik: Citadellkliniken
Kirurg: Peter Cosmo
Konsultation: 24 juni 2010
Operation: 30 augusti 2010
Återbesök 1: 9 september 2010

Perthese 550 (ultra-high profile)
Storlek: 485cc
Diameter: 12,6 cm
Projektion: 6,0 cm

Längd: 158 cm
Vikt: ca 48 kg
Mått under bysten: 69,5 cm
Tidigare BH-storlek: 70B (65C)
Nuvarande BH-storlek: 65H
Egen vävnad: hö 150cc, vä 175cc
Egen bröstbredd: 12,5 cm

Kvittrat

 • Jag vill ha större bröst. #storleksblind 7 years ago
 • Köpte 2 nya BH:ar på Change för 2 veckor sen. Just där & då var det en bra idé att gå ner en kupstorlek. Jag ♥ nipslip & dubbelbröst. Not! 7 years ago
 • Var inne på Change idag, min nya BH-storlek är 65H. Damn! 7 years ago

%d bloggare gillar detta: