Dag 3

Så har det helt plötsligt gått tre dagar sen operationen och jag önskar att jag kunde säga att det är en dans på rosor, men så inte fallet. Tortyr-BH:n gör skäl för sitt namn och bröstbandet framförallt orsakar andnöd, men än nödvändigt kan tyckas.

I tisdags när vi kom hem åkte vi iväg en sväng in till Örebro för att uträtta lite ärenden och handla lite och det gick utan problem. Hela bilresan hem från Landskrona gick över förväntan och jag hade aldrig vågat hoppas på att det skulle gå så lätt!

I onsdags, igår, var vi iväg och handlade skor åt Storasyster som vuxit ur alla sina skor och sambon hade minst sagt fullt sjå med att försöka hålla systrarna på samma planhalva och samtidigt lyckas prova skor på Storasyster som denna gång inte var det minsta road av skoprovning utan föredrog Tom & Jerry på tv:n istället. Efter en liten middag på Max gjorde vi ett kort besök på IKEA och jag kan konstatera att jag går rätt stelt med mina nyopererade tuttar! Kände mig riktigt uttittad och det kändes som om ALLA visste vad jag gjort. :P

Idag å andra sidan är jag inte alls så pigg som jag varit de tidigare dagarna, illamåendet slog till som värst imorse och det har jag bara mig själv att skylla. Medicinerna har jag sköljt ner med en klunk vatten istället för att dricka rikliga mängder och det är inte så konstigt att illamåendet kommit som ett brev på posten. Dessutom har det varit en riktigt lång natt på soffan, har inte hittat någon skön ställning att sova i och Storasyster har vaknat vid flertalet gånger i natt och gråtit efter mamma och väckt Lillasyster.

Statusen på tuttarna i övrigt är att de knarrar, pruttar och bubblar. De är bruna av alla blåmärken men börjar däremot att mjukna en hel del. Däremot längtar jag efter att nipplarna ska lägga sig så att man slipper oroa sig för att spetsa någon med dem.

8 Responses to “Dag 3”


 1. 1 Carco september 2, 2010 kl. 17:17

  Hej:)

  Ja håller med dig…känner mig som en riktig invalid:) Och riktigt jobbigt med trycket över bröstet. Idag fick jag hjälp att duscha och tvätta håret. Helt underbart!!! Men usch vad jag frös efteråt, inte skönt för bröstmuskeln:(

  Vi får fortsätta kämpa på. En dag i taget,,Snart, snsrt så släpps tuttarna fria!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. 2 Citadella september 2, 2010 kl. 18:05

  Invalid är det minsta man kan kallas, jag kan ju inte göra något själv! Skönt med en dusch och hårtvätt, det lockar en hel del men för mig känns hårtvätten väldigt långt bort, har så j*vla ont och jag vågar inte riktigt ta av mig tortyren än. Det är en sorts hatkärlek jag känner till den just nu. :)

  Bubblar dina bröst mycket? Mina bubblar, pruttar och knastar så fort jag råkar spänna bröstmusklerna och dessutom har jag fullt med luft på de nedre revbenen – inte skönt! :P

  Ja, snaaaart så. Can’t wait!

 3. 3 lisa september 2, 2010 kl. 21:30

  pruttandet va jag också med om :D haha rätt roligt fast visst gör det ont när det pruttar?!
  mitt försvann efter typ 3 dagar :)

 4. 4 Carco september 3, 2010 kl. 08:58

  ja det var en riktig pärs att duscha. Var helt slut efteråt, Känner en så jäkla tacksamhetsskuld mot killen, han är verkligen guld. Hade aldrig klarat mig utan honom! Är så impad av alla som går igenom detta själva! Mina pruttar inte så mycket:) Men är nog för att jag knappt vågar röra mig:) Men har också luft på nedre revbenen. känns jälvigt obehgaligt!

  Fjärde dagen idag! Fan vad vi är grymma! Går framåt…även om det känns som myrsteg:)

  ps. Lossar också på bandet emallanåt. Får panik av att inte kunna andas…

 5. 5 Mary september 5, 2010 kl. 23:33

  Åh GRATTIS! Dom kommer att bli så himla snygga!!! :-))
  Kram

 6. 7 Anna november 6, 2010 kl. 12:29

  Fick veta för ett halvår sedan att min mamma opererade brösten när jag var liten och det känns så sjukt skumt att ha den vetskapen. Hade problem att se på henne flera dagar efter bara för att blicken automatiskt drogs till bröstkorgen. Jag hade inte ens misstänkt något! Trots att jag borde ha gjort det, eftersom att det syntes på dem att de inte var äkta. Men jag vet inte, jag var väl naiv, trodde att min mamma var helt naturlig eftersom hon trots allt är min mamma. Det är ju svårt att tänka sig att ens mamma har silikon i brösten.

  Nu efteråt känner jag mig sviken. Det är inte det lättaste att förklara varför, men för det första känner jag mig förd bakom ljuset och för det andra känner jag att min mamma, som borde vara en förebild för mig, borde visa att man ska vara nöjd med sig själv som man är. I en sådan utseendefixerad värld så är ju ens mamma den som ska säga att man är fin som man är osv. Men det är svårt att tro på det när hon inte verkar tycka att hon själv är det. (Samtidigt vet jag ju att hon är mänsklig och har komplex som alla andra. Men förstår någon vad jag menar ändå?)

  Det var i alla fall det jag kom att tänka på, för det verkar som om du har barn. Jag förstår om du inte vill berätta för dem när de är små eller i tonåren, man vill väl inte ge dem onödiga komplex (jag menar, de kan ju börja tänka på sina egna bröst som fula eller för små om de är tjejer). Men nu vet du åtminstone vad för tankar som gick genom mitt huvud när jag fick veta vid 17 års ålder.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Citadella

Citadella, en helt vanlig 20+ tvåbarnsmamma (-08 och -09) som äntligen gjort sin mycket efterlängtade bröstförstoring.

Klinik: Citadellkliniken
Kirurg: Peter Cosmo
Konsultation: 24 juni 2010
Operation: 30 augusti 2010
Återbesök 1: 9 september 2010

Perthese 550 (ultra-high profile)
Storlek: 485cc
Diameter: 12,6 cm
Projektion: 6,0 cm

Längd: 158 cm
Vikt: ca 48 kg
Mått under bysten: 69,5 cm
Tidigare BH-storlek: 70B (65C)
Nuvarande BH-storlek: 65H
Egen vävnad: hö 150cc, vä 175cc
Egen bröstbredd: 12,5 cm

Kvittrat

 • Jag vill ha större bröst. #storleksblind 7 years ago
 • Köpte 2 nya BH:ar på Change för 2 veckor sen. Just där & då var det en bra idé att gå ner en kupstorlek. Jag ♥ nipslip & dubbelbröst. Not! 7 years ago
 • Var inne på Change idag, min nya BH-storlek är 65H. Damn! 7 years ago

%d bloggare gillar detta: