3 mm bredare implantat?

Jag slängde iväg ett mail till Cosmo tidigare idag med en fundering jag har. De senaste dagarna har jag funderat lite över bredden på implantatet jag valt i kombination med projektionen. Bredden är inte speciellt stor och projektionen är rätt hög för den lilla basen. Enligt mig iallafall, och jag är lite orolig över att det ska ge ett strutigt/toppigt slutresultat.

Bredden på det implantatet jag så gott som bestämt mig för är på 12,6 cm. Då projektionen på detta implantat är 6,0 cm började jag att fundera på om det skulle bli lite för strutigt och började att forska lite i detta. Perthese har ett till implantat i samma profil som har samma projektion fast med 3 mm bredare bas/diameter, något jag inte tror skulle vara omöjligt att ha istället, så jag mailade Cosmo och nu hänger allt på vad han tycker och anser är möjligt. Säger han nixnej så vet jag, och har iallafall frågat och vet istället för att, som nu, bara undra om det skulle gå.

En ”biverkning” av denna bredare bas är att implantatet såklart även växer i cc, och de där 3 mm extra i diameter innebär 45cc extra, alltså 530cc istället. Spontant känns även det som en bra storlek (då ca 50cc ”försvinner” vid undermuskel-placering) samt att det enda den ”förstorar” mer än 485cc är just diametern på bröstet så att bröstet ser mer fylligt ut, och fylliga bröst vill jag gärna ha. ;)

Nu väntar som sagt bara på svar från Cosmo, och jag har ställt in mig på att det kommer att dröja i dessa semestertider. Men den som väntar på något gott.. :)

3 Responses to “3 mm bredare implantat?”


 1. 1 TwoNewBoobs juli 10, 2010 kl. 23:56

  3 mm större låter ganska stort i mina öron, men vem vet kanske det går bra :)

  • 2 Citadella juli 11, 2010 kl. 21:41

   3 mm lät för mig inte så stort, fast jag har ju ingen erfarenhet. Nu vet jag iallafall att det inte går, så nu slipper jag gå och fundera utikring det. ;)

 2. 3 Mille februari 10, 2012 kl. 17:06

  Hejsan! Satt och läste lite här, jag ska operera mig om en vecka. Jag har 350 cc nu och har haft i 6 år. Nu är det dags att göra större och jag vill ha stora bröst inte för stora så man knappt kommer innanför dörren men stora bröst. Då hamnar vi på samma ruta där med 3 mm osv.. det står mellan 485 och 530 för mig och jag vet inte vilket jag ska ta? läkaren vill sätta in 485 men jag vet inte..jag vill inte bli besviken igen! jag är 164 och väger runt 55 kg! ganska smal upptill! hur gick det för dig? / Mille


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Citadella

Citadella, en helt vanlig 20+ tvåbarnsmamma (-08 och -09) som äntligen gjort sin mycket efterlängtade bröstförstoring.

Klinik: Citadellkliniken
Kirurg: Peter Cosmo
Konsultation: 24 juni 2010
Operation: 30 augusti 2010
Återbesök 1: 9 september 2010

Perthese 550 (ultra-high profile)
Storlek: 485cc
Diameter: 12,6 cm
Projektion: 6,0 cm

Längd: 158 cm
Vikt: ca 48 kg
Mått under bysten: 69,5 cm
Tidigare BH-storlek: 70B (65C)
Nuvarande BH-storlek: 65H
Egen vävnad: hö 150cc, vä 175cc
Egen bröstbredd: 12,5 cm

Kvittrat

 • Jag vill ha större bröst. #storleksblind 7 years ago
 • Köpte 2 nya BH:ar på Change för 2 veckor sen. Just där & då var det en bra idé att gå ner en kupstorlek. Jag ♥ nipslip & dubbelbröst. Not! 7 years ago
 • Var inne på Change idag, min nya BH-storlek är 65H. Damn! 7 years ago

%d bloggare gillar detta: