Recept, information och hälsofrågor

Idag damp det ner ett helvitt kuvert i min brevlåda och jag blev väldigt nyfiken på vad det kunde vara när jag såg att det var adresserat till mig. Jag hann inte ens sprätta upp halva kuvertet när jag såg den blåa fina loggan med texten Citadellkliniken – det var alla papper med info, recept på Cefadroxil och kontouppgifter dit jag ska betala in min operation. I en handvändning blev allt verkligare än någonsin!

Gladare blev jag dessutom när jag fick se att jag ska infinna mig på kliniken kl 10.30. Jag kommer att vara framme på Landskrona station kl 10.15 så det passar ju alldeles ypperligt. Nu ska jag bara komma fram till om jag ska fixa en taxi som ska ta mig de där ca 3 kilometrarna som det är mellan station och Citadellkliniken eller om jag ska satsa på bussen, som tar 5 minuter + en promenad på ca 950 m enligt hitta.se.

Spontant känns det ju som att taxi är det absolut bästa (och enda) alternativet i och med att man aldrig kan vara speciellt säker på att man hittar direkt heller. Sen är det ju inte så kul att stressa och komma fram alldeles svettig och jävlig.. Taxi it is!

Funderingarna på om man ska betala operationen redan nu eller vänta lite finns också. Kanske är det bäst att betala bort det redan nu så att man kan bocka av ytterligare en grej och med det har jag betalat de viktigaste sakerna; operation, tåg/bussbiljetter till och från både operation och återbesök. Tuttarna är så gott som mina! ;)

10 Responses to “Recept, information och hälsofrågor”


 1. 3 emma juli 3, 2010 kl. 00:20

  Hej! undrar om det var ett helt vitt kuvert eller om det stod citadellkliniken på det? ska sj opas den 15 sept och hade varit snällt om du hade kunnat se om det inte stod ngt alls på utsidan för vissa i min familj vet nt om det än. Kram

  • 4 Citadella juli 3, 2010 kl. 16:23

   Jag vågar inte påstå att det är detsamma för dig, men det var ett vitt diskret kuvert utan logga som damp ner i min brevlåda iallafall :) Jag tror att de har just detta i åtanke, att det kan vara känsligt för vissa, och därför inte skickar ut sina kallelser mm i kuvert med tryck. :)

   Vad kul! Vem är det som ska operera dig? Bröstförstoring för dig också? Kram

 2. 5 emma juli 3, 2010 kl. 18:26

  ok tack för svaret:) cosmo ska operera mig, det var jag som avbokade den 30 aug så du fick min tid:) ja ska göra bröstförstoring också! vilken bh strl hade du velat ha efteråt? vad har du för strl nu? kram på dig!

  • 6 Citadella juli 3, 2010 kl. 20:58

   Jaha, vad kul att du hittade mig! :) Just BH-storlek har jag inte funderat så mycket på, storleken på BH för mig är oväsentlig, det är själva brösten jag vill ha rätt ”stora och mumsiga”. ;) Sen om ja får köpa D- eller G-kupa spelar ingen roll. :)

   Just nu har jag 70B och ska sätta in 485cc, så vi får ju se vart jag hamnar. Hur mycket ska du sätta in och vad har du för utgångsläge nu? Kram

 3. 7 Caroline juli 3, 2010 kl. 22:39

  Hej! Hittade dig via POF.. Jag ska operera mig samma dag som dig hos dr Cosmo! fast du är först ut,,är min tur kl 11.. Är svindlande nervös redan. Vart liksom verkligt när brevet damp ned i brevlådan:)

  Vart åker du ifrån? Jag åker från Stockholm, men har inte bestämt om jag ska åka tåg ned och sambon hämtar mig med bil dagen efter…Eller så åker jag med killen både dit och hem…

  Hur känns det för dig? Inte långt kvar nu!

  • 8 Citadella juli 7, 2010 kl. 23:37

   Hej! Vad roligt! Då kanske vi ses nere i Landskrona! :)

   Ja, det blev verkligen verkligt när man fick hem brevet och det känns betydligt pirrigare när man tänker att det är nästa månad (även om det är typ 2 månader kvar). :D

   Jag kommer att åka från Örebro. Ska få skjuts till Norrköping därifrån jag åker med X2000 till Lund och tar bussen från Lund till Landskrona. Kommer även att göra samma resa tillbaka då jag började inse att bilåkande inte lär vara speciellt behagligt när man är nyopererad. Dessutom har vi två barn i 1- och 2-årsåldern som är smått less på allt vad bil heter efter att ha åkt över 300 mil i bil inom 14 dagar nu i sommar.

   Jag som trodde att jag skulle vara sist ut. :) Jag undrar vilken tid vi kommer att opereras om vi ska vara på kliniken vid 11-tiden. Vid 14-tiden kanske?

   Jaadu, vet inte riktigt hur det känns. Overkligt och verkligt på samma gång då man går och väntar otåligt på att man äntligen ska få Cosmoboobs. Nu är det inte längre en oändlig väntan utan nu har jag ju ett datum på det. :) De i min närhet som vet om att jag ska opereras är spyless på att mina tankar i stort sett enbart kretsar kring tuttar!

   Hur är allt själv? Lyckas du få fokus på annat? ;)
   Kram

 4. 9 emma juli 4, 2010 kl. 23:46

  ja:) jag ska nog sätta 300 i vänster och 400 i höger eller 280 resp. 345. Har olika strl på dem som du förstår. Just nu har jag ca 70C. Vill ha ca 70dd efteråt och tror att 300/400 blir bra. Ska även förminska vårtgårdarna. Kram

  • 10 Citadella juli 7, 2010 kl. 23:40

   Ja, det förstod jag. :) Ja, det där med implantat är inte lätt. Själv funderar jag fortfarande en del på att ta 440cc HP istället för 485cc ultra-HP. Vissa dagar känns valet givet och andra dagarn börjar jag att fundera om. Men är har jag 5,5 veckor på mig innan det ska bestämmas. :) Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Citadella

Citadella, en helt vanlig 20+ tvåbarnsmamma (-08 och -09) som äntligen gjort sin mycket efterlängtade bröstförstoring.

Klinik: Citadellkliniken
Kirurg: Peter Cosmo
Konsultation: 24 juni 2010
Operation: 30 augusti 2010
Återbesök 1: 9 september 2010

Perthese 550 (ultra-high profile)
Storlek: 485cc
Diameter: 12,6 cm
Projektion: 6,0 cm

Längd: 158 cm
Vikt: ca 48 kg
Mått under bysten: 69,5 cm
Tidigare BH-storlek: 70B (65C)
Nuvarande BH-storlek: 65H
Egen vävnad: hö 150cc, vä 175cc
Egen bröstbredd: 12,5 cm

Kvittrat

 • Jag vill ha större bröst. #storleksblind 7 years ago
 • Köpte 2 nya BH:ar på Change för 2 veckor sen. Just där & då var det en bra idé att gå ner en kupstorlek. Jag ♥ nipslip & dubbelbröst. Not! 7 years ago
 • Var inne på Change idag, min nya BH-storlek är 65H. Damn! 7 years ago

%d bloggare gillar detta: