Ristest

Idag pysslade jag ihop ett par implantat av 8 dl ris och ett par gamla nylonstrumpbyxor. Man tager vad man haver helt enkelt och dessa 400cc inlägg jag pysslade ihop känns inte alls så där överdrivet stort som jag trodde och har varit lite rädd för att de skulle göra. Och efter att länge varit inställd på ungefär 400cc började jag idag att fundera på att kanske gå upp till 450cc – eller t o m 500cc!

Oj, så svårt det är! Det här med implantat är verkligen en hel vetenskap.. Hur stora ska de vara? Hur breda kan jag ha? Vilken projektion? Och vilken kohesivitet, vill jag har de riktigt mjuka eller lite fastare?

De får gärna vara stora, men inte för stora och det är inte lätt att försöka hitta var den gränsen går för mig. Dessutom oroar jag mig som tusan för att det ska bli bristningar och risken borde ju vara större ju större implantat man skaffar?

Jag satt igår och tittade på de olika implantaten på Mentors hemsida i och med att jag är rätt säker på att det är Mentors implantat jag ska ha, men inte blev jag ett dugg klokare för det. Jag vill åka ner till Peter nu för att få rätsida på mina funderingar kring de olika implantaten!

Bortsett från alla frågetecken kring själva implantatet så är jag iallafall säker på att jag vill ha snittet i armhålan, ett sk axillärt snitt. En sak mindre att tänka på och det känns skönt. Placeringen på snittet och kliniken har inte varit några större frågetecken även om jag velat mellan Proforma och Citadellkliniken.

 
Test med 400 cc tidigare idag.

3 Responses to “Ristest”


 1. 1 Maria april 16, 2010 kl. 14:41

  Hittade det här på ett annat forum. Vet att en tjej som kallar sig Sanna på plastikkirurgiforum.se öppnade en tråd om dålig admin för nån månad sedan. Skickade det här till en annan bloggare i tråden. Jag har hunnit kolla alla adresser och telnr och dom stämmer. Skriver på din blogg för jag har redan lämnat forumet. Mattias Lehmann och Christl Tunryd (tidigare Lehmann) äger Lehmann communication AB och Scand Trade Ltd i London och skickar falska fakturor.

  Jag har fått reda på att plastikkirurgiforum.se ägs av ett Lehmann communication Ab 556719-3890 och dom skickar falska fakturor till företag. Patrik Mattias Lehmann Larsen och Christl Mariette Lehmann, numera Tunryd, äger Lehmann communication AB. Mattias och Mariette bor i London Summerley Street Wadsworth SW18, 4EX London GB och dom har tel 0044-(0)20-89473252. Fick en falsk faktura och polisanmälde det. Polisen berättade detta för mig och jag har kollat upp det och tagit fram fler uppgifter. Har du också fått en falsk faktura och vill diskutera det så kan du nå Mattias Lehmann och Christel Tunryd så här. I Sverige har Mariette Lehmann adress Sergelsvägen 14 A och telefon 040-981034 och 070-527867.

  Christl har bytt efternamn. Hon bytte efternamn till Tunryd nyligen och tidigare hette hon Lehmann.
  Lehmann communication var under likvidation (företaget läggs ner pga att de inte kan betala sina skulder) under våren 2010. Lehmann communication har inte lämnat in någon årsredovisning eller deklaration för 2008 (och inte heller för 2009) som det är lag på. Christel Mariette Lehmann född 1960 och Patrik Mattias Lehmann född 1980 driver ett call center i London. Företaget heter Scand Trade LTD och har registreringsnummer (GB)5725921. [email]scandtrade@yahoo.co.uk[/email] 9 Spade House, Lambeth Walk SE 11, 6LX London GB telenr saknas. De fortsätter att skicka falska fakturor och sälja genom otydliga fax och falska erbjudanden.

 2. 2 Maria april 17, 2010 kl. 10:02

  Tycker att vi ska vara försiktiga med alla nya forum som ”poppar upp”. Tänk på att admin har tillgång till alla våra bilder och kan göra vad han/hon vill mes dem. Det gäller även det påstått nya forumet plastikoperationforum.se. Gjorde en snabbkoll och forumet startades 2010-02-28 av ett webdesignföretag under ett fejkat namn Anders Olsén. Det är INTE så att det forumet startades som en reaktion igår.
  Jag tycker att det bästa är om en känd medlem startar ett nytt forum. Det är absolut på det sättet aatt jag inte vill att mina bilder ska hanteras av företag och personer som gömmer sig och vill vara anonyma. Vad är deras syfte med att vara (försöka vara) okända? Det kan bara vara skumt och oseriöst.

  • 3 Citadella april 17, 2010 kl. 22:02

   Jag är medveten om att forumet inte startades igår som reaktion på vårt missnöje. Lindina är en veteran från PKF som varit väldigt aktiv (över 1000 inlägg) och det är en manlig vän till henne som startat forumet för ett tag sen, mest för att kolla vad som kan göras bättre än på PKF, vilket är mycket. Meningen var för det första inte att forumet skulle ersätta PKF.

   Admin på POF (plastikoperationforum.se) har verkligen visat framfötterna och varit ofantligt närvarande besvarat våra önskemål, så jag personligen känner största tillit till honom.

   Vad gäller uppladdning av bilder så är det ju upp till var och en vad man publicerar. Jag tror (och hoppas) att folk överlag är så pass insatta att de vet att det inte finns några som helst garantier för att bilderna stannar där man ursprungligen lagt upp dem. Det finns inga garantier för att bilder på internet hamnar i fel händer, oavsett om de är upplagda ”bakom lås och dom” eller ej. Därför publicerar man inte bilder som är känsliga vid en eventuell spridning.

   Det skulle på så sätt inte vara mer ”säkert” ur den synpunkten om forumet startats av någon av de välkända veteranerna. Därför kan vi bara hoppas på att vi faktiskt hittat en vettig admin till vårt forum och se till att göra det nya forumet minst lika bra rent informationsmässigt och se till att vi lockar över ‘de gamla medlemmarna’ men även nya.

   Jag hoppas att du ger POF en chans och att vi ses där!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Citadella

Citadella, en helt vanlig 20+ tvåbarnsmamma (-08 och -09) som äntligen gjort sin mycket efterlängtade bröstförstoring.

Klinik: Citadellkliniken
Kirurg: Peter Cosmo
Konsultation: 24 juni 2010
Operation: 30 augusti 2010
Återbesök 1: 9 september 2010

Perthese 550 (ultra-high profile)
Storlek: 485cc
Diameter: 12,6 cm
Projektion: 6,0 cm

Längd: 158 cm
Vikt: ca 48 kg
Mått under bysten: 69,5 cm
Tidigare BH-storlek: 70B (65C)
Nuvarande BH-storlek: 65H
Egen vävnad: hö 150cc, vä 175cc
Egen bröstbredd: 12,5 cm

Kvittrat

 • Jag vill ha större bröst. #storleksblind 7 years ago
 • Köpte 2 nya BH:ar på Change för 2 veckor sen. Just där & då var det en bra idé att gå ner en kupstorlek. Jag ♥ nipslip & dubbelbröst. Not! 7 years ago
 • Var inne på Change idag, min nya BH-storlek är 65H. Damn! 7 years ago

%d bloggare gillar detta: